Untitled Document

Ambijent čisti vaš dom do savršenstva

Ambijent est. 1997 cleans your home to perfection!

O nama

Ambijent est. 1997 j.d.o.o., servis za čišćenje i održavanje sa sjedištem u Zagrebu je od 1997. prisutan na hrvatskom tržištu.

Od početka djelovanja stekli smo znanja u području primarne djelatnosti, suvremenost opreme i pribora, te osposobili kadar na svim zahtjevnim i manje zahtjevnim situacijama. Optimalna čistoća, te održavanje objekata znači u svako doba imati pri ruci određeni koncept čišćenja i njege koji ispunjava ne samo Vaše zahtjeve već i odgovara na ekološko pitanje, te ekonomske zahtjeve.

Našom uslugom održavanja objekata štedite svoje dragocjeno vrijeme (potpuno naša organizacija uz Vaše želje i sugestije), rješavate se velike brige a po visokim standardima dobivate čistoću po najekonomičnijim mjerilima.

Djelatnici

Sva naši djelatnici prošli su osposobljavanje za rad sa strojevima i priborom za čišćenje, kao i upoznavanje sa sredstvima koja svakodnevno koriste. Svaki djelatnik ima puno naše povjerenje s obzirom na potrebe zaključavanja objekta, uključivanje alarma, kao i sva ostala moralna pitanja vezana za informacije viđene ili dobivene unutar tvrtke koju uslužujemo.

 

Pribor i sredstva

Sredstva i pribor ispitana su na najzahtjevnijim uvjetima i situacijama, izvrsno su prihvaćena te odgovaraju na ekološko pitanje ispunjavajući higijensko-dezinfekcijske uvjete, posebice u "mokrim" prostorijama.

 

Ambijent est. 1997 j.d.o.o. tim

AMBIJENT est. 1997 jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, Primišljanska 17, 10090 Zagreb;

Tvrtka je upisana u sudski registar kod Trgovačkog suda Zagrebu.
Temeljni kapital iznosi 10,00 HRK i u cijelosti je uplaćen.

OIB: 69242167399  |  Matični broj: 4338596 | IBAN: HR7223600001102462565

Članovi uprave: Željka Bedeniković

Zahvaljujemo se svim klijentima i partnerima na dosadašnjem poslovnom odnosu. Svim budućim klijentima, nadamo se da ćete u našim uslugama naći nešto što vas zanima i željno očekujemo Vaše pozive.

 

Referentna lista

 

I DRUGI...

PRATITE NAS NA

Facebook Image

Ambijent est. 1997 j.d.o.o.
Ambijent
Copyright © 2005 - 2020 Ambijent.