Untitled Document

Ambijent čisti vaš dom do savršenstva

Ambijent est. 1997 cleans your home to perfection!

Sredstva za čišćenje

Profesionalna sredstva za čišćenje

Sva sredstva koja koristimo profesionalna su kemijska sredstva za čišćenje svih vrsta materijala.

Podne površine

Sredstva koja bez poteškoća uklanjaju stare, istrošene premaze od voska i polimera. Bez agresivnog djelovanja na materijal. Kratko vrijeme aplikacije, minimalno stvaranje pjene. Posebno primjereao za podloge od osjetljivih materijala kao što su linoleum i guma.
Brzo i bez poteškoća uklanjamo stare višeslojne premaze od voska i samosjajnih sredstava te tvrdokornu prljavštinu. Sredstva se mogu primjenjivati na svim vodootpornim podnim oblogama osim linoleuma, nelakiranih drvenih podova, osjetljivih gumenih obloga i vinilno-azbestnih ploča obojenih osjetljivim bojama.

Premazi

Disperzija-emulzija stvara izuzetno izdržljiv zaštitni film koji se odlikuje visokim sjajem, otpornošću na brisanje i pranje, i koji nije klizav. Primjerena za čišćenje brzim postupcima. Može se primjenjivati na svim podnim oblogama osim nelakiranog drva i nepoliranog kamena.

Disperzija-emulzija s njegujućim efektom, velikom moći popunjavanja i velikom izdržljivošću. Primjereno za sjajni premaz. Može se primjenjivati iznutra i izvana na svim podnim oblogama od kamena, osim poliranog kamena i pločica od kamenine.

Tekstilne obloge

ŠAMPON

Temeljito dubinsko čišćenje tekstilnih podnih obloga postupkom šamponiranja. Osvježava boje, ugodnog svježeg mirisa.

EKSTRAKCIJSKO SREDSTVO

Oslobađa, emulgira i uklanja čak i posebno tvrdokornu prljavštinu s tekstilnih podova, namještaja i tekstilnih interijera automobila. Malo se pjeni. Ne  sadrži optičke osvjetljivače.

Sanitarne prostorije

Sredstva za temeljito čišćenje i uklanjanje raznih  naslaga s WC školjki i pisoara od keramike, porculana i nehrđajućeg čelika uz preporuku za keramičke površine; neutraliziranje neugodnih mirisa. Djeluju dezinficirajuće, ne stvaraju hrđu na kvalitetno kromiranim armaturama.

Višenamjenska sredstva za sanitarne prostorije dugotrajna ugodna mirisa. Primjenjuju se na svim vodootpornim površinama u sanitarnim prostorijama, a također i u drugim sektorima redovitog održavanja čistoće. Nema agresivnog djelovanja na materijale, ne ostavlja mrlje i tragove.

Kuhinje

Temeljito uklanjanje organske masti, ulja i bjelančevine čak i s najdelikatnijih površina (pripremanje i obrada hrane); dezinficiranje i sprečavanje širenja bakterija s najboljim rezultatima u borbi protiv salmonele; zbog dvojake uloge (čišćenje + dezinfikacija) sredstva imaju prednost pred svim ostalim proizvodima koji samo ili čiste ili dezinficiraju, upotrebom kojih površina s vremenom postaje neosjetljiva čak i na najjača dezinfikacijska sredstva.

 

Ekološki osvješteni

Očuvanje okoliša jedna je od najbitnijih tema u današnjem svijetu. Kao ekološki osvješteni ljudi, naša je dužnost održati naš okoliš čistim i zdravim.

Svi naši proizvodi i sredstva u potpunosti su sigurni za ljude i okoliš. Zagađenja su nepostojeća.

 

Referentna lista

 

I DRUGI...

PRATITE NAS NA

Facebook Image

Ambijent est. 1997 j.d.o.o.
Ambijent
Copyright © 2005 - 2020 Ambijent.